Toto

Pratonton Musim NFL: Dallas Cowboys Kegemaran untuk Memenangi NFC East

Bahagian yang paling tidak dapat diramalkan sepanjang 20+ tahun yang lalu ialah NFC East. Dallas Cowboys menduduki +125 untuk memenangi NFC East musim ini. Itu tidak mengejutkan kerana Cowboys sarat dengan bintang serangan dan pertahanan.

Dallas Cowboys Dak Prescott
QB Dak Prescott dari Dallas (4) menyerahkan bola kepada Ezekiel Elliott (21) semasa perlawanan slot gacor menentang Indianapolis Colts pada 2018. Dak kembali. (Imej: Berita Pagi Dallas )
Tetapi semua mata akan tertumpu kepada quarterback Dak Prescott, seperti yang mereka lakukan sejak 2016 apabila dia membawa Dallas ke rekod 13-3 pada musim rookienya. Prescott telah membawa Cowboys ke rekod kemenangan dalam setiap musim tolak satu – ketika itu dia hanya bermain lima perlawanan pada 2020 berikutan kecederaan buku lalinya yang mengerikan.

Dallas ialah +2000 untuk memenangi Super Bowl musim ini. Bagaimanapun, pasukan itu hanya memenangi dua perlawanan playoff dalam tempoh 12 tahun yang lalu.

Bagi bahagian selebihnya: New York Giants memenangi gelaran Super Bowl pada 2007 dan 2011, tetapi tidak berbuat banyak sejak itu, manakala Philadelphia Eagles menjadi juara pada 2018. Komander Washington bermula dengan nama baharu dan berasa di sekeliling kelab, itulah yang diperlukan oleh francais itu selepas tidak memenangi perlawanan playoff sejak 2005.

Helang Dekat Di Belakang
Philadelphia Eagles duduk sebagai pencabar terbesar untuk menjatuhkan Dallas daripada takhta mereka. Pada +165 untuk memenangi bahagian itu, Philadelphia percaya ia mempunyai peluang untuk menumbangkan Dallas, terutamanya dengan pemain suku Jalen Hurts memasuki musim penuh keduanya selepas mengetuai Eagles ke pasca musim pada tahun pertamanya bersama pasukan.

Philadelphia mempunyai kemungkinan +2500 untuk memenangi Super Bowl musim ini, yang sama dengan Indianapolis Colts, yang menduduki kedudukan yang lebih baik untuk memenangi bahagian mereka daripada Eagles.

Komander Jatuh
Washington muncul sebagai kelab dengan peluang ketiga terbaik untuk menjadi juara divisyen musim ini, menurut pembuat kemungkinan.

Pada +500, Komander tidak mempunyai harapan yang tinggi kepada mereka. Pada +6600 untuk memenangi Super Bowl, ia tidak semestinya melukis gambar yang cantik. Tetapi pasukan ini mempunyai beberapa perkara positif, termasuk quarterback baharu Carson Wentz.

“Riverboat” Ron Rivera perlu menghadapi beberapa peluang yang panjang untuk Komandernya untuk membetulkan Live Result SGP kapal musim ini. Pasukan itu memenangi NFC East pada 2020, tahun pertamanya di bawah Rivera. Tetapi sekarang selepas musim 7-10 dan dengan jangkaan rendah, ia akan menjadi menarik untuk melihat bagaimana musim ini bermain di Washington.

Gergasi Tiada di Atas
New York Giants mempunyai peluang paling lama untuk memenangi NFC East pada +800.

The Giants merombak pejabat depan mereka dan mengupah ketua jurulatih baharu Brian Daboll, bekas penyelaras serangan untuk Buffalo Bills. Dia tidak pernah menjadi ketua jurulatih sebelum ini, jadi mungkin ada beberapa kesakitan yang semakin meningkat.

Saquon Barkley mendakwa dia sihat pada tahun kedua selepas pembedahan lutut utama, dan quarterback Daniel Jones sedang data macau berusaha untuk mengorak langkah ke hadapan. Barkley memasuki tahun kelimanya, tetapi hanya sihat sepenuhnya untuk satu tahun – tahun barunya – apabila dia bergegas untuk lebih 1,300 ela dan 11 touchdown. Oleh itu, ia akan menjadi menarik untuk melihat apa yang berlaku dengan edisi Giants tahun ini, yang mempunyai barisan serangan yang telah dirombak, tetapi yang kini sedang bertarung dengan kecederaan.