Toto

FunFair Mendedahkan Permainan Ranap Berbilang Pemain “Hugo: Up & Away”.

FunFair Games telah mendedahkan permainan terbaharunya yang disebut-sebut sebagai ansuran generasi akan datang dalam portfolio pembekal dengan ” Hugo: Up & Away ” sekali lagi memfokuskan pada pengalaman permainan ranap hk pools berbilang pemain. Tajuk ini dibangunkan dengan kerjasama 5 th Planet Games , pemilik IP.

Lebih Banyak Pengalaman Crash-Game yang Inovatif oleh FunFair
Hugo: UP & Away memperkenalkan pemain kepada suasana permainan nahas yang biasa di mana mereka boleh memainkan watak popular itu sendiri sambil mereka mengemudi dia melalui ribut dan awan gemuruh supaya mereka boleh mengumpul lebih banyak permata manakala lawan Hugo membaling belon TNT dan bahaya lain pada dia.

Hakikat bahawa pemain boleh menikmati permainan bersama orang lain adalah faedah tambahan yang menjadikan gelaran ini benar-benar bersinar. Pengganda maksimum dalam permainan ditetapkan pada 2,500x , tetapi berhati-hati, kerana Data SDY sementara permainan ini menarik anda untuk melakukan yang terbaik dan mencapai yang paling jauh, anda perlu sedar tentang kilat dan keadaan pusingan lain yang akan menghampiri anda .

Walau bagaimanapun, semakin jauh anda berjaya, lebih banyak ganjaran yang akan anda tuntut, tetapi semuanya akan hilang melainkan anda berpayung terjun tepat pada masanya dan menyelamatkan Hugo dan kekayaan anda yang baru diperolehi. Hugo menjadi francais popular dengan haknya sendiri, dan ia sangat popular dalam permainan video. Terima kasih kepada perkongsian antara FunFair Games dan 5 th Planet Games, watak itu telah menemui rumah baharu dalam menegak permainan ranap.

Ketua Pegawai Eksekutif FunFair Games Mark McGinley berkata bahawa francais Hugo telah mendapat pengikut yang kukuh dan FunFair sangat gembira untuk membawanya ke portfolio tajuknya. Dia menambah:

“Kami gembira dengan produk akhir dan perlu berterima kasih kepada 5th Planet Games atas sokongannya sepanjang proses pembangunan. Kami tidak sabar untuk pemain menikmati tajuk bertenaga ini yang menggabungkan elemen daripada pertunjukan permainan asal dan menyelaraskannya dengan elemen permainan ranap yang mendebarkan.

Watak Yang Disayangi dan Popular Menghancurkan Parti
Ketua Pegawai Eksekutif 5th Planet Games mark Stanger turut teruja dengan peluang untuk memperkayakan ruang permainan dengan kehadiran Hugo dan Result SGP berkata bahawa rancangan TV asal telah mengatasi reka bentuk asalnya dan menemui rumah baharu . “

Kami tidak boleh lebih gembira dengan keputusan itu,” kata Stanger. Hugo pasti akan menarik minat peminat lama dan baharu dan menjadi tambahan yang berbaloi kepada portfolio FunFair Games yang telah memfokuskan pada pengalaman iGaming yang inovatif untuk semua orang. FunFair Games baru-baru ini melancarkan produknya dengan jenama William Hill dan Mr Green di United Kingdom.