Toto

Baltimore Ravens Melawat New Orleans Saints di Big Easy untuk ‘Monday Night Football’

Mercedes-Benz Superdome ialah pentas untuk Monday Night Football dan penghujung Minggu 9. New Orleans Saints dan Baltimore Ravens bertemu dalam SGP Hari ini  permainan yang mempunyai banyak barisan untuk kedua-dua pasukan.

Pemain suku Baltimore Ravens, Lamar Jackson menangkis pemain pertahanan Cleveland Browns, Deion Jones (54) pada separuh masa kedua perlawanan bulan lalu. The Ravens pergi ke New Orleans untuk menghadapi Saints pada Monday Night Football.  (Imej: Associated Press )

The Ravens melawat Saints dengan misi untuk terus mengawal AFC North. Mereka kini 5-3 dan telah meraih dua kemenangan berturut-turut, kali terakhir mereka menentang Tampa Bay Buccaneers.

New Orleans menghadapi situasi yang sangat berbeza dengan lima kekalahan dan tiga kemenangan mereka. Ini membolehkan mereka bertahan di NFC Selatan, hampir tidak di hadapan Carolina Panthers yang sedang bergelut.

Orang Suci Berpaling ke Dalton

The Saints telah menghadapi quarterback yang sangat mudah alih musim ini, dan keputusannya adalah pelbagai. Mereka telah menang menentang Geno Smith dengan Seattle Seahawks dan Marcus Mariota dengan Atlanta Falcons. Mereka tewas menentang Joe Burrow (Cincinnati Bengals), Kyler Murray (Arizona Cardinals), dan juga Baker Mayfield dari Carolina.

burung gagak Orang suci
Moneyline -130 +110
Sebar -1.5 (-110) +1.5 (-110)
Atas/Bawah O46.5 (110) U46.5 (-110)

Dengan hormat dari BetMGM

The Saints bangkit daripada prestasi pertahanan terbaik mereka selepas menewaskan Raiders 24-0 pada Minggu 8. Atas pelanggaran, mereka menduduki tempat keempat dalam jumlah ela musim ini dengan 394.4 setiap perlawanan.

quarterback Saints Andy Dalton telah tidak konsisten di bawah pusat. Persembahan minggu lepas menyusuli persembahan buruk hanya seminggu lebih awal. The Saints akan memulakannya semula malam ini untuk melihat prestasinya, walaupun rekod kerjaya “Monday Night Football” 2-6.

Enam kekalahan itu adalah berturut-turut sepanjang penampilan terbarunya. Sebaliknya, Ravens QB Lamar Jackson adalah 11-4 dalam permainan malam Isnin.

Setakat musim ini, Jackson mempunyai 1,635 ela hantaran dengan 15 TD di udara untuk Ravens. Di atas tanah, dia mempunyai 553 ela lagi dan dua touchdown. Baltimore telah membuktikan bahawa ia mampu menukar keadaan dengan agak mudah untuk memastikan pertahanan meneka, dan itu akan menjadi kekuatan mereka untuk sepanjang musim ini.

Kecederaan Tulah Kedua-dua Pihak

Pada hari Jumaat, Ravens mengumumkan bahawa mereka telah kehilangan penerima lebar Rashod Bateman selama beberapa minggu kerana kecederaan kaki. Pasukan itu berkata mereka menjangkakan Bateman akan kembali lewat musim ini, tetapi itu tidak lagi berlaku.

Ketua jurulatih Ravens John Harbaugh mendedahkan bahawa Bateman tidak Data Sidney akan bermain lagi pada musim ini, kerana dia akan memerlukan pembedahan untuk patah tulang Lisfranc. Bateman mengalami musim yang cemerlang pada tahun kedua sebagai profesional dengan Baltimore, mengumpulkan 15 penerimaan untuk 285 ela dan dua TD. DeSean Jackson akan membuat debutnya sebagai pengganti Bateman.

Mungkin lebih teruk daripada kehilangan Bateman ialah kehilangan Mark Andrews. Hujung ketat mempunyai 488 ela dan lima TD musim ini, tetapi tidak pergi bersama pasukan ke New Orleans. Rookie Isaiah Kemungkinan adalah sasaran terbaik untuk diisi, terutamanya selepas persembahannya menentang Tampa Bay Buccaneers minggu lalu.

Orang Suci juga sedang menangani masalah mereka sendiri. Pemain belakang Michael Thomas tidak dapat musim ini kerana kecederaan, begitu juga dengan Mark Ingram dan pemain belakang Chase Hansen. Penerima lebar Saints Jarvis Landry juga dipersoalkan untuk permainan hari ini. Di bahagian pertahanan, bek penjuru Marshon Lattimore terkeluar, yang akan menjadi masalah.

Buku sukan melihat ini sebagai perlawanan yang ketat, hampir tidak memberikan HK Pools Ravens faedah keraguan. Jika Dalton mengekalkan kepalanya dalam permainan, Saints boleh menang, terutamanya kerana mereka bermain di kawasan mereka sendiri.

46.5 over/under nampaknya tinggi, memandangkan prestasi pasukan ini setakat musim ini. Ini akan menjadi pertandingan yang sengit dan kedua-dua pasukan kehilangan elemen serangan utama.